REVELAT DIGITAL AMB ADOBE LIGTHROOM

CURS D’INICIACIÓ AL REVELAT DIGITAL AMB LIGHTROOM. PER DANI SEGURA

cartellAquest curs introductori a Lightroom ens permetrá iniciar-nos en el revelat digital de la fotografia.  Tal com es feia en la fotografia analògica antiga, el processat final de la fotografia per a poder imprimr-la o penjar-la en les xarxes socals, és tan important com la captura.  El revelat ens permetrà donar aquell acabat espectacular a les nostres fotos que les faran passar d’una bona foto a una foto espectacular.

En Dani Segura ens guiarà a través de l’interficie de Lightroom per aconseguir els millors resultats d’edició, però tocant tambè qüestions bàsiques de la captura. Aprendrem estils i técniques de revelat en color, blanc i negre i HDR.  Serà un curs bàsicament práctic, per això és important (molt recomanable) dur un portàtil amb Adobe Ligthroom Instal.lat.

El curs tindrà lloc al Centre d’Arts Can Castells en els següents horarios

1 d’abril – Dissabte: de 10 a 13 hrs i de 16 a 19 hrs

8 d’abril – Dissabte: de 10 a 13 hrs

Preu socis Afoboi:   35,00 €

Preu no-socis:        50,00 €

Consulta temari del Curs

 

INSCRIPCIÓ:

Les places estan limitades i es reservaran pero ordre d'arribada, es tancaran les inscripcions, quan s'arribi a aquesta quantitat i s'obrirá una llista d'espera.

Tots els interessats, si us plau, ompli el formulari adjunt per confirmar la vostra assistència,


Nom:*
Cognoms: *
Adreça i població:*
Agrupació :
Telèfon: *
E-mail:*
Comentari:
Paraula de verificació:

Forma de pagament: Envieu transferència bancària al compte:

La Caixa IBAN ES66 2100 3541 3922 0008 0158

Al concepte, teniu que posar vostre nom i el motiu “LIGTHROOM 1 ABRIL”

La reserva de plaça no es fará efectiva fins que no reben la confirmació del pagament i un cop rebuda es comunicará per mail al interesat.

La plaça se reservará 7 dias i després es possará a disposició d'un altre interesat.

NORMES FORMACIÓ AFOBOI

Els Cursos i Tallers que programa AFOBOI, estan destinats per a tothom, a partir del 16 anys.


RESERVA DE PLAÇA

Per completar la inscripció cal omplir la fitxa d'inscripció del curs que us enviarem, quan haguem rebut el mail de contacte. -Un cop rebuda el full d'inscripció degudament emplenada i l’ingrés bancari, el participant estarà inscrit. -Només es consideren reserves en ferm, aquelles inscripcions en què s'ha pagat la totalitat del curs o taller.


CANCEL·LACIONS

Un cop matriculat, l'alumne no podrà en cap cas recuperar l'import de la inscripció. No obstant és guardarà aquest import per un altre taller, sempre que sigui per causa justificada (malaltia o accident) i adjuntant un justificant, i sempre que és comuniqui com a mínim, deu dies anteriors a l'inici del taller.


En cas de no fer-se una classe per causes alienes a l'alumne, aquesta es recuperarà. Si és l'alumne qui perd la classe, aquesta no es recuperarà. - AFOBOI pot suspendre o canviar de dates la realització del taller per causes justificades. Prèviament s’informarà als usuaris i es donarà nova data per fer-ho. En aquest cas, a elecció de l'alumne, es podrà tornar el 100% de la reserva lliurada o utilitzar-la per la següent convocatòria d'aquesta activitat.


Places: El curs es podria cancel·lar en cas de no cobrir un mínim de places. En aquest cas, a elecció de l'alumne, es podrà tornar el 100% de la reserva lliurada o utilitzar-la per la següent convocatòria d'aquesta activitat.


DESPLAÇAMENTS

Per als cursos o tallers que es facin en espais naturals i les practiques d’alguns cursos, els desplaçaments seran per compte de l'alumne.

AFOBOI Agrupació Fotogràfica de Sant Boi

Centre d’art Can Castells- Carrer Lluís Castells, 16 - Sant Boi de Llobregat.
Web: www.afoboi.comMail: info@afoboi.com

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *