CURSOS Y TALLERS DE FORMACIÓ DEL 2014

 

Internet 2014

Quantes vegades has pensat en crear un espai a internet per exposar les teves fotos? Segur que moltes però t’ha semblat molt complicat … doncs anem a posar-t’ho fàcil. Amb la col · laboració de Joan Vendrell AFOBOI ha preparat el “Curs de Presència a Internet”, on en 4 hores repartides en dos dies procurarem solucionar els dubtes i animar-vos a crear el vostre propi bloc.

Aqui teniu el TEMARI

I per a les inscripcions poseu un email a:  magarcia@afoboi.com

Taller de Flash extern 2014

Us presentem un nou i interessant taller, l’ús del flaix sobre la càmera. Tots hem tingut i seguim tenint dubtes a l’hora de disparar amb el flaix, l’hem de disparar amb TTL, manual, rebotat … Martín Gallego intentarà aclarir tots aquests dubtes i alguna més.

Apunteu la data del 22 de novembre i recordeu que només són 15 places.

 

TEMARI

Inscripcions i informació:  javimartos@afoboi.com

Taller d’esquemas 2014

Estem a tota marxa … avui us proposem un nou taller d’estudi. En aquest cas un taller d’esquemes d’il · luminació en que el nostre company Bernardo Badenas repassarà 10 esquemes d’il · luminació bàsics en un estudi i es practicarà sobre tres d’ells: Llum Lateral, Llum estil Caravaggio i Beauty Dish.

La data el 28 de juny i 20 € el preu per a socis; per no socis 40 €. Recordeu que les places són limitades i si esteu interessats contacteu amb M ª Angeles.

Taller Fotografía de viatges 2014

 

S’acosta l’estiu i per descomptat les vacances … i que són unes vacances sense fotografies? Per resoldre tots els vostres dubtes hem preparat un taller amb el nostre amic i professional Martín Gallego. No us ho perdeu!!

Temari:

-¿Viajamos para fotografiar, o fotografiamos mientras viajamos?
-La cámara ideal para viajes no existe, pero algunas se acercan…
-¿Qué hago si tengo la tarjeta llena y queda una semana de viaje todavía?
-¿Y si los nativos me piden dinero por posar?
-¿mejor robar que preguntar, o viceversa?
-Ya estoy en casa, ¿Qué hago con las 6327 fotos que me he traído del viaje?