SOCIS EN ACCIÓ

 

És una nova activitat que s’engega per a tots els nostres socis, es durà a terme alguns dels dimarts que ens reunim a la nostra seu.

Aquesta activitat està pensada perquè cadascun de nosaltres aporti un granit del seu coneixement i ho comparteixi amb tots els demas, és exclusivament per a socis i perquè el dia que ens reunim passem una estona divertida i agradable aprenent de nosaltres mateixos.
És per això que per poder dur-la a terme necessitem de la vostra col·laboració, farem xerrades i tallers sobre tècniques fotograficas, que seran teòrics i practicos en els quals para algunes necessitarem accessoris i complements i per descomptat que tots portem les nostres càmeres i amb moltes ganes de passar-ho bé i compartir.

SOCIS EN ACCIÓ – Pràctica bokeh Nadalenc 13 desembre

Hola a tots!

El proper dimarts 13 de desembre en Dani Hernández i l’Óscar Rodríguez ens explicaran com aplicar el bokeh i aprofitar-lo  per crear imatges nadalenques i felicitacions de Nadal.

Us  esperem a partir de les 18:00 hrs a Can Castells!

 

Hol a todos!

El próximo Martes 13 de Diciembre Dani Hernández y Óscar Rodriguez nos explicarán como aplicar el bokeh y aprovecharlo para crear imagenes navideñas y felicitaciones de Navidad

Os esperamos a partir de las 18:00 en Can Castells!

 

 

SOCIS EN ACCIÓ – Xerrada fotografia de bolets

socis-en-accio

Benvolguts socis i sòcies,

Aprofitant la sortida al Montseny programada pel proper 29 d’octubre de 2016 , us convidem a la xerrada que impartirà el nostre company
Dani Hernández sobre fotografia macro, enfocada a la caça de bolets. Es tractaran tècniques d’iluminació, d’enfocament i altres
conceptes relacionats amb aquest tipus de fotografia.
Us esperem el proper dimarts 25 d’octubre, a partir de les 18h, a la seu social d’Afoboi.
formacio@afoboi.com

 

Taller de Lightroom

13568875_807161826087049_7924791602613805451_o

Nova sesió del Taller de Lightroom per a principiants, en aquesta ocasió de 7 h de durada, impartit pel nostre soci Julio Garcia.

El proper 23 de Juliol a la nostre seu a Can Castell Centre d’Art.

 

Taller desaturat selectiu

Cartel 900x600

Taller desaturat selectiu en Lightroom, impartir pel nostre soci Bernardo Badenas, orientat per al socis que participen en la propera exposició col·lectiva Un punt de color i per tots aquells socis que vulguin aprendre com és aquesta tècnica d’una manera senzilla i rapida.

També teniu un videotutorial per si el voleu consultar, per visualitzar-lo cliqueu l’enllaç

http://www.3bfotografo.com/?page_id=2918

 

Taller básic de fotografia – 17 de maig

Taller Básic de

Com ja van comentar fa uns dies desde Socis en Acció comencen un Taller básic de Fotografia de la ma del nostre soci Pepe Martinez i en la part de revelat i edició amb el programa Ligthroom estará el nostre soci Julio Garcia.

El proper dimarts dia 17 de maig començarem amb el primer capitol del taller.

En un principi es fará un cop al mes i sobre la marxa veurem si hi ha necesitat de ampliar un altre dia mes.

Sobre les 18:00 h en el Centre D’Art Can Castell

Podeu consultar el temari del taller en el següent enllaç:

Temari taller basic de fotografia