CONCURS ESTATAL VILA DE SANT BOI

Perquè el  Concurs Vila de Sant Boi? 

Per crear un concurs en l’àmbit estatal, que faci precisament èmfasi en les fotografies, en el seu contingut i tècniques, en el fet de fotografiar, gaudir fent-ho.

Per crear un certamen fotogràfic de qualitat, seriós i respectable, per això el jurat, els premis del concurs i l’acte hauran de ser d’acord amb la finalitat d’aquest.

Per què el tema d’una de les dues categories es “Sant Boi” i per tant volem aconseguir apropar i potenciar el nostre municipi, a la joventut i al conjunt de la societat, alhora que sensibilitzar sobre la importància de preservar l’enorme patrimoni natural, cultural i mediambiental de la nostra ciutat.

En què consisteix el Concurs Vila de Sant Boi?

Es un concurs anual.  Es pretén aconseguir una participació en aquesta setena edició de més de tres centenars de fotografies participants vingudes d’arreu del país, repartides en les dues categories:

 

Tema Lliure i Tema Sant Boi

Cada categoria disposa d’un primer, segon i tercer premi, i cinc accesits,  i les fotografies i fotògrafs mereixedors de tal guardó seran seleccionats pel jurat format per tres membres, dos  fotògrafs de la Federació Catalana de Fotografia, i un fotògraf o fotògrafa professional de la nostra Vila.

L’acte d’entrega dels premis, tindrà lloc amb la inauguració de l’exposició de les fotografies  guanyadores i les finalistes de cada categoria i una selecció de totes les fotos presentades que no hagin estat premiades.

Hi seran presents els guanyadors, els participants que així ho desitgin, el jurat, membres organitzadors del concurs, patrocinadors i representació municipal. Constarà d’una recepció, entrega de premis per part dels patrocinadors, parlaments i un refrigeri.