AFOBOI Fotografia Sant Boi

Concurs Estatal de Fotografia Vila de Sant Boi.
Del 19 de març fins el 17 d’ abril.

Participants: Tots els residents de l’estat espanyol i tots el socis de la Federació Catalana de Fotografia (FCF).

Reconeixement oficial: Aquest consurs és reconegut per la Federació Catalana de Fotografia (FCF) amb el nr 2018-23 i és puntuable per a l’obtenció dels títols AFCF, MFCF i EFCF.

Categories: El concurs consta de dues categories:
A- Tema Lliure: Qualsevol tema o tècnica fotográfica.
B- Tema Sant Boi: En aquesta categoria no estan permesos els fotomuntatges ni variacions de la realitat. S’ha de reconèixer el lloc fotografiat, que és Sant Boi. La fotografia que es vegi dubtosa es demanarà el RAW.

Obres:
Podran presentar-se un màxim de tres obres per autor i tema. Les fotografies han de ser propietat de l’autor i no han d’haver estat premiades a cap concurs, ni presentades en aquest, en altres convocatories.

Presentació de les obres: Imatge fotogràfica de mida lliure (màxim 20×30 cm), muntada sobre suport rígid d’un a tres milímetres de gruix i de 30×40 cm.

Lliurament:
Personalment: dins de l’horari del centre: AFOBOI – Centre d’Art Can Castells, carrer Lluís Castells, nr 16 08830-Sant Boi. De Dilluns a dissabte de les 16 h a les 20.30 h i dijous i dissabte de les 10 h a les 13 h.
Per correu: AFOBOI (Agrupació fotogràfica de Sant Boi), Apartat de correus nr 106, 08830 – Sant Boi.

Identificació de les Obres: Al dors de les obres es farà constar el títol, el nom, adreça telèfon i mail de l’autor, Agrupació fotogràfica (si perteny) i el número de soci de la FCF (si perteny).

Admissió de les obres: del 19 de Març, fins a les 24 h del 17 d’Abril de 2018.

Jurat: estarà format per tres membres del cos de jurats de la Federació Catalana de Fotografia (FCF).

Deliberació del jurat: La deliberació del jurat serà oberta i es durà a terme el dia 28 d’Abril a les 10 h al Centre d’Art Can Castells, carrer Lluís Castells, 16 08830-Sant Boi. Els premis no es podran declarar deserts. Cada concursant només podrà rebre una distinció, i la decisió del jurat serà inapel.lable.

Llirament de premis i inauguració exposició: dia 3 de maig a les 19 h al Centre d’Art Can Castells, carrer Lluís Castells nr 16 08830 Sant Boi.

Exposició: del 3 de maig al 9 de juny AFOBOI exposarà les fotografies guanyadores i una selecció de les fotografies seleccionades.

Premis:
Categoria Lliure:
1er premi 300.- €
2n premi 200.- €
3er premi 100.- €

Categoria Sant Boi:
1er premi 300.- €
2n premi 200.- €
3er premi 100.- €

També hi haurà cinc accèsits per categoría.

Copia digital de les obres guanyadores: Els guanyadors hauran d’enviar copia digital de la fotografia guanyadora a l’organització a baixa resolució: 1024 ppp si és horitzontal i 768 ppp si és vertical, 72 dpi. abans de retirar el premi.

Devolució de les obres: Es tornaran de la mateixa manera que es rebin (personalment o per correu). Les obres premiades passaran a formar part del fons fotogràfic d’Afoboi, que es reserva el dret de publicar-les, difondre-les i reproduir-les sense ànim de lucre i nomenant sempre l’autoria de la mateixa.

Resolució de conflictes: L’organització es reserva el dret de resoldre els casos no previstos en aquestes bases.
La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes bases.

Deliberación Concurso Estatal de Fotografia Vila de Sant Boi.

Deliberación Concurso Estatal de Fotografia Vila de Sant Boi. Número de obras categoría Libre: 128. Número de obras categoria Sant Boi 58. Jurado de la Federación Catalana de Fotografia: Miquel Peiró (106/4), María López  ( 2666 ), Eduard Feliu ( 2211/90 ) Imagenes deliberación 28 de abril, Reportaje de Dani Hernández: Premiados Concurso Estatal de Fotografia Vila de Sant Boi 2018   Categoría Libre Categoría Sant Boi 1 Premio Título:  Ocaso Autor: Diego Pedra Benzal 2 Premio Título: Mujer en Pere Lachaise Autor: Yolanda Luque Ledesma 3 Premio Título: La tentació Autor: Miquel Planells Saurina 1 Accésit Título:  Ria Autor: Josep Ponsa Vilatersana 2 Accésit Título: Hipocresía Autor: Carles Punyet Miró 3 Accésit Título: Développé Autor: Lluís Remolà i Pagès 4 Accésit Título: Gitana Autor: Luís Mª  Barrio 5 Accésit Título: Aliment Autor: Albert Busquets Plaja 1 Premio Título:  Pastisseria Soms Autor: Yolanda Luque Ledesma 2 Premio Título: La Gralla Autor: Guillermo Calero González 3 Premio Título: Presa del tiempo Autor: Mª  José Gálvez García 1 Accésit Título: Hospital Benito Menni Autor: Lluís Remolà i Pagès 2 Accésit Título: Los colores de la Cope Autor: Elisa Galceran Garcia 3 Accésit Título: Hacia Sant Ramón Autor: Javier Checa Colmena 4 Accésit Título: Pl. Pau Gasol Autor: Josep Guirado Ramirez 5 Accésit Título: Sant Boi Autor: Santi Viladrich i...

Concurs Estatal de Fotografia Vila de Sant Boi 2018

Concurs Estatal de Fotografia Vila de Sant Boi. Del 19 de març fins el 17 d’ abril. Des de, que l’any 2008, un petit grup d’ amics vam començar aquesta meravellosa aventura fotogràfica han passat ja 10 anys, plens d’experiencies i emocions. Ens sentin orgullosos de que Afoboi com a entitat, hagi estat un referent d’aprenentatge, cultura i vida del poble i que entre socis, entitats i d’altres associacions háguem arribat a omplir de nou el Centre d’Art d’ una nova mostra de fotografies de qualitat. Agraïments imprescindibles a totes aquelles persones pioneres i a tots els equips que han fet possible arribar fins aquí. Gràcies per compartir una dècada amb nosaltres. Bases Concurs Estatal de Fotografia Vila de Sant...

Guanyadors 6è concurs de Festa Major #afoboi17festamajor

Ja tenim guanyadors del 6è concurs de fotografia Festa MAjor #afoboi17festamajor !! 1r: runnersantboi 2n: magui_ngr 3r: mds.works   Enhorabona a tots i moltes gràcies per participar! El proper dimars dia 30 a les 19 hores passarem les fotografies i farem l’entrega de premis. L’acte és obert a tothom, us hi...

Concurs Festa Major 2017

Que l’artista que portes dins surti de Festa Major!!! Ja sigui amb la càmera, amb el móbil o una capsa de cartró! PUja la teva fotografia de la Feta Major, sigues part de la festa, viu la festa i puja-ho tot a instagram amb el hastag #afoboi17festamajor       Bases del Concurs: Participants: Obert a qualsevol persona major de 13 anys. Tema: Festa Major de Sant Boi 2017. Fotografies relacionades amb la Festa Major de Sant Boi a qualsevol aspecte. NO seran vàlides fotografies d’altres ciutats. Obres: Un màxim de tres obres per tema i autor. Enviament i Format de les obres: compartir les fotografies a l’aplicació “Instagram”, des d’un usuari públic i amb el hastag #afoboi17festamajor. Admissió de les obres: des del dijous 18 de maig fins al diumenge 21 de maig a les 23.59 hores. Jurat: Estarà compost per membres de la junta d’Afoboi. Premis i reconeixement per a les 3 millors fotografies. La deliberació es farà pública a la web de AFOBOI, així com a la pàgina de Facebook de l’agrupació, el divendres 26 de maig del 2017. L’entrega de premis es farà el dia 30 de maig a les 19.00 al centre d’Art Can Castells. Qualsevol imprevist serà resolt per l’organització.La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes bases. Les obres premiades passaran a formar part del fons fotogràfic de AFOBOI, que es reserva el dret de publicar-les, difondre-les i reproduir-les, sense ànim de lucre i nomenant sempre l’autoria de la mateixa. Més informació:...

Fotos guanyadores del 5è Concurs Festa Major 2015

Ja tenim els guanyadors i finalistes del 5è Concurs Festa Major 2015, L’enhorabona a tots els guanyadors i participants i recordar-vos que el proper 9 de juny celebrarem el lliurament de premis i inaugurarem l’exposició amb totes les fotografies de tots els participants i us esperem a tots, a les 19:30 a Can Castells. Podeu veure tots els detalls del concurs clican en el enllaç Guanyadors, finalistes i galeria de fotos               1ª Guillermo Calero                    2ª Mª Angeles García             3ª Carlos León...