SORTIDES

Sortida a Mura 10 de Juny 2017

Benvolguts socis i sòcies,

El proper dissabte dia 10 anirem a Mura.

Mura és una petita població de la comarca del Bages, situada en el conglomerat muntanyós de Sant Llorenç del Munt, en un entorn on l’abundància de vegetació i fauna han dibuixat des de sempre un perfil de vila lligada a la terra.

La població conserva l’encant d’una esplendorosa Edat Mitjana, visible en el nucli antic, amb cases de pedra i l’església romànica de Sant Martí.
Al centre de Mura s’hi pot trobar el Centre d’Interpretació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac.
Farem el recorregut indicat en el plànol on podrem fotografiar antigues construcciones, flors, insectes i paissatge. Passarem pel Puig de la Balma on veurem una sorprenent construcció de casa obrada a la roca.
La ruta és planera i agradable.

El nostre company Andreu Burguera ens explicarà coses interessants de la natura de l’indret.

El punt de trobada és a les 7,30 h al Carrer Baldiri Aleu davant del Rugby on ens repartirem en el cotxes.

Per dinar comentarem si dinem a Mura o portem entrepà o carmanyola.

Calçat comode i aigua impresdindible.

Activitat oberta a tohom.

Restem a l’espera de la vostra resposta a sortides@afoboi.com

SORTIDES A TRENC D’ALBA – CALA DE VALLCARCA 04 MARÇ 2017

 

Bé: ja els dies comencen a ser mes curts i cada cop es fa de dia mes d’hora… Aquesta serà, doncs, l’ultima sortida a trenc d’Alba d’aquest hivern.  Com que aquell dia l’hora blava começa sobre les 6:30 hrs sortirem de l’estació dels FFCC de SAnt Boi a les 05:30 hrs per anar cap a la cala de Vallcarca, al Garraf on arribarem sobre 06:15 hrs.  És una cala poc il.luminada i tindrem bona perspectiva de les sitges de ciment sobre el moll d’Uniland, retallades contra l’horitzó.  Com sempre, sisplau confirmeu la vostra assistencia a sortides@afoboi.com i indiqueu-hi si disposeu de cotxe.  Ens veiem dissabte dia 4!!  Us hi esperem!

vallcarca

Bien; ya los dias empiezan a ser mas cortos y cada vez amanece más temprano… Esta será, por tanto, la última salida A Trenc d’Alba de ese invierno.  Como ese día la hora azul empieza sobre las 6:30 hrs, saldremos de la estación de FFCC de Sant boi a las 05:30 hrs hacia la Cala de Vallcarca, en el Garraf, donde llegaremos sobre las 06:15 hrs.  Es una cala poco iluminada y tendremos buena perspectiva de los silos de cemento sobre el muelle de Uniland, recortados contra el horizonte. Como siempre, rogamos confirmar vuestra asistencia a sortides@afoboi.com y indicad si disponéis de coche. Nos vemos el sábado día 4! Os Esperamos!

 

Sortida Street Foto 18 Febrer 2017 – Born & Parc de la Ciutadella

Hola a tots i totes,

Dissabte 18 de febrer el nostre company Jorge Marín proposa una nova sortida a Barcelona per fer foto de carrer.

Els detalls els trobareu al següent link.  Foto de Calle 18 Febrero

Per confirmar la vostra assistència envieu un correu a sortides@afoboi.com

Gracies!

 

Hola a todos y todas,

El Sábado 18 de Febrero nuestro compañero Jorge Marín propone una nueva salida a Barcelona para hacer fotografía callejera

Los detalles  los encontraréis en el siguiente link. Foto de Calle 18 Febrero

Para confirmar vuestra asistencia enviad un mail a sortides@afoboi.com

Gracias!

A TRENC D’ALBA 11 de febrer – Cala dels Gegants

cala dels gegants

Hola a tots i totes!

Dins del cicle  “A trenc d’alba”, sobre fotografia a l’alba, us proposem la sortida de la Desenrocada, entre Sitges i Vilanova (Cala dels Gegants),  el proper dissabte 11 de febrer.   Aquell dia el sol surt a les 07:45 hrs pero hi serem allà a les 06:50 hrs per aprofitar la llum prèvia a la sortida del sol.a la platja

Haurem de matinar: sortirem del parking de l’estació de FFCC de Sant Boi a les 06:00 hrs. La puntualitat és molt important, ja que si fem tard perdrem els minuts de llum més interessants de l’alba.

És convenient portar trípode i roba d’abric. Tambè recomanem portar llanterna o frontal ja que per accedir a la platja ho hem de fer per una zona no urbanitzada,  a més ens ajudarà per enfocar en la foscor.

Per confirmar l’assistencia, envieu un correu a sortides@afoboi.com amb el vostre nom i nº de persones, i si disposeu de cotxe o no.

Recordeu: dissabte 11 de febrer a les 6.00h al parquing del FFCC de Sant Boi.

Us hi esperem!

Sortida Delta del Llobregat

p1120899-mod

Ja tenim aquí la primera sortida del 2017.

Serà el proper dissabte 21 de gener i visitarem els espais natural del delta del Llobregat, on el nostre company Andreu Bruguera ens guiarà per l’espai de Remolar-Filipines per fotografiar i conèixer les diferents especies d’ocells hivernants.

Caldrà portar roba d’abric i calçat adequat, al igual que aigua i un mos per esmorzar.

Us aconsellem portar un teleobjectiu, però si no en teniu no us amoïneu, farem el possible per gaudir del matí i fer bones fotos. Si teniu possibilitat de portar uns prismàtics seran molt útils a l’hora d’observar les aus.

Quedarem a les 8.45h davant dels Ferrocarrils de la Generalitat i tornarem al migdia, al voltant de les 14h.

Us preguem que confirmeu l’assistència al correu de sortides@afoboi.com per tal d’organitzar els vehicles.

Us esperem!

 

Ya tenemos aquí la primera salida del 2017.

Será el próximo sábado 21 de enero y visitaremos els espais naturals dels delta del Llobregat, donde nuestro compañero Andreu Bruguera nos guiará por Remolar-Filipines para fotografiar y conocer las diferentes especies de pájaros invernantes.

Será necesario llegar ropa de abrigo y calzado adecuado, al igual que agua y algo para almorzar.

Os aconsejamos llevar un teleobjetivo, pero si no tenéis no os preocupéis, haremos todos lo posible para disfrutar de la mañana y hacer buenas fotos. Si tenéis la posibilidad de llevar unos prismáticos serán muy útiles a la hora de observar las aves.

Quedaremos a las 8.45h delante de los Ferrocarriles de la Generalitat y volvemos al mediodía, sobre las 14h.

Os pedimos que confirméis la asistencia al correo de sortides@afoboi.com para poder organizar los vehículos.

¡Os esperamos!

 

 

 

SORTIDA STREET PHOTO 17 DESEMBRE

Hola a tots i totes,

El proper dissabte 17 de desembre el nostre company Jorge Marín proposa una sortida a Barcelona i dedicar el matí a practicar Street Photo. Podreu trobar el detall de la seva proposta al link de mes avall. Per confirmar  la vostra assistencia, sisplau,  envieu un mail a sortides@afoboi.com

Gràcies!

STREET PHOTO 17 DIC

Hola a todos y todas,

Nuestro compañero Jorge Marín propone una salida a Barcelona el próximo sábado 17 de Diciembre y dedicar la mañana a practicar Street Photo. Podeis encontrar el detalle de su propuesta en el link de más arriba.

Para confirmar vuestra asistencia, por favor, enviad un mail a sortides@afoboi.com

Gracias!